Meşe Çocuk, 2016 yılı etkinliklerine başladı. Antalya’daki okullardan binlerce çocuk, Kepez’deki Meşe Kapısı’nda gönüllerince bir tatilin keyfini yaşayacak.

Bahar geldi, öğrenciler için dinlenme ve stress atma vaktinin zilleri çaldı. Meşe Çocuk’un uzun yıllara dayanan ve bir geleneğe dönüşen etkinleri start verdi. Antalya ve ilçelerindeki okullardan yüzlerce öğrenci, Kepez’deki Meşe Kapısı mevkinde yer alan tesiste dopdolu bir tatil yaşamaya başladılar.

Sınav ve ders maratonunun stresini tertemiz bir doğada ve kuş cıvıltıları içerisinde tatil yaparak atan çocuklar, spor eğitimi almış eğitimcilerin gözetiminde oyunlar oynuyorlar, yarışlara katılıyorlar. Günboyu sağlık görevlilerin hasır beklediği Meşe Çocuk’ta kelebekler kadar özgür bir gün geçiren çocuklar, tesisin olanakları ile yuvalarına geri dönüyorlar.

Antalya’da 15 yıldır bu hizmeti verdiklerini belirten Meşe Çocuk yetkilileri, “Antalya’nın dörtbir yanından çocuklarımızı, Kepez’in bozulmamış doğası ile buluşturmaktan mutluyuz” dediler.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.