Aksu’da Kadın Voleybolcular bölge birincisi oldu, Türkiye Şampiyonasına koşuyor kimsenin ruhu duymadı. Evet, doğru okudunuz ülke genelinde Kadın Voleybolcular için turnuva düzenlendi. Aksu’da bu turnuvaya katıldı. Aksu Kadın Voleybol Takımı önce İl birincisi oldu, sonra bölge birincisi bugün de Ankara’ya final için gidiyorlar. 18-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek final maçında umuyoruz birinci olurlar.

O kadar başarılılar ki şu an ülke genelinde finale kalan 8 takımdan biri de Aksu Kadın Voleybol takımı. Bu takım kendi imkânlarıyla bu başarıyı yakaladı. Aksu’da ahkâm kesen ne bir siyasetçi nede mali olarak takımı destekleyen iş adamları olmadı.

Ama durun bakın kadınlarımız Türkiye Şampiyonu olsun, herkes sahip çıkar.

Kadın Voleybol Takımımıza çok çok başarı diliyorum. Yolları açık olsun. Bu başarı tamamen kendilerine ait.

Aksu çiçek gibi olsun dedik Bay Başkan kolları sıvadı

Aksu için hep güzel işler olsun istedik, hep güzeli hayal ettik. Daha önce Aksu çiçek gibi olmalı diye yazdık, çizdik son zamanlar da bu konuda adımların atıldığı görüyoruz. Serik Caddesi üzerinde Kaymakamlık karşısında ki yere peyzaj çalışması yapıldı. Küçük bir yer de olsa Aksu’ya bir şirinlik kattı. Bunun gibi çalışmaları ilçemizin her yanında görmek istiyoruz. Etrafına birkaç oturma birimi de konuldu mu vatandaş için bulunmaz nimet.

Paylaşılamayan Çöp Konteynerini yakmışlar

Geçen hafta bu haberi yayınladık. Kamuya ait çöp konteynerini dört mahalle sakini paylaşamamış. Hepsi kendi evinin yakınında olsun istemiş, bakmışlar kimse kabul etmiyor durumu, tutmuş bir güzel yakmışlar. Ne diyelim şimdi biz bu duruma. Madem evinin yakınında olsun istiyorsun belediyeye müracaatta bulunursun bir tane daha getirir. Kamuya ait bir malı yakmak reva mı? Yetkililer bu konuya duyarlılık göstererek gerekli işlemleri başlatmalılar diye düşünüyorum. Yoksa her öfkelenen şahsi hesapları yüzünden kamu malına zarar vermeyi kendinde hak görebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.