Günler ne çabuk geçiyor

Daha dün gibiydi, Antalya’dan Aksu’ya başlayan yolculuğumuz.

Ve bu yolculukta yaşadığımız acı ve tatlı günler.

Derken bir yılı geride bıraktık.

Güneyhaberci Aksu Gazeteniz artık 1 yaşında…

***

Her başarının ve başarısızlığın bir hikayesi olduğu gibi, bizim de bir hikayemiz var.
Bu hikaye, 4 yıl önce düşünülen ancak 1yıl öncesine kadar hayata geçirilen Güneyhaberci Aksu Gazetesi’nin hikayesi. Bu hikaye de emek, bilgi, birikim, ekip ruhu, başarı, ilkeli duruş, objektif habercilik, kent adına çalışma, dinamikleri harekete geçirme ve burada saymaya sayfaların yetemeyeceği birçok güzellik var. Her güzelliğin bir çekemeyeni olduğu gibi, gazetenin de bu güzelliklerini çekemeyenler oldu. Ve bunun sonucunda birçok engellerle karşılaştık. Başta ekonomik baskıya maruz kaldık, sonrası karalama kampanyalarına…

Ama yılmadık, inatla ve azimle doğru bildiğimiz yoldan sapmadan, hedefe ilerledik. Ve başarılı olduk. Çünkü biz gücümüzü ‘Hak’tan ve ‘Halk’tan alıyorduk.

Bize karşı karalama kampanyası başlatanlar bu gerçeği öğrenmiş oldular.

Oysaki biz, yayın hayatına başladığımız ilk günden beri, hiçbir kurumun ve bireyin gazetesi olmayacağımızı, olsa olsa 65 bin Aksulunun gazetesi olacağımızın gerçeğini defalarca haykırmıştık. “Kulaklarının mühründen mi, yoksa gözlerinin önünde ki perdeden mi” olsa gerek diyerek, bu haykırışımızı duyamamalarını normal karşıladık.

Sonrasın da gelen başarı…

Ve bu başarının ayrı kahramanı daha var. O da, sevgili ortağım Hilal Kara.

Yılmadı ve inandı…
Azimle ve inatla büyük bir sabır örneği gösterdi.
Ve azminden dolayı bu başarıda büyük emeği olan Hilal Kara Hanımefendiye sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ve gazetemizin kuruluşundan bu yana emeği geçen ekip arkadaşlarımız, Meltem Analp, Figen Yakışıklı, Ahmet Çevik, Sercan Aytiş, Ali Çalışkan, Alperen Özen ve Enes Çevik’e teşekkürler…
Ayrıca desteklerini esirgemeyen siz sevgili Aksululara sonsuz teşekkürler…

İyi ki varsınız…

Hep var olun….
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.