Geçen hafta sonu Aksu’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya MHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe Başkanı Kemal Kara, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Yurdakul, “Aksu’da Kemal Kara ve ekibine güveniyoruz. Kar kış demeden, gece gündüz çalışarak, hem Büyükşehir’de hem de Aksu’da, önümüzdeki yerel seçimin galibi olacağız” dedi.


AKSU’da uzun zamandır sessizleşen siyasi gündem yeniden hareketlenmeye başladı. Bunun ilk işaret fişeği ise MHP’den geldi. Doy Doy’da gerçekleştirilen toplantının genel fotoğrafı, sanki bir seçim arifesini andırıyordu. Eleştiri dozu yüksek konuşmaların yapıldığı toplantıda, önümüzdeki yerel seçimin hedefleri de belirlendi. MHP’lilerin tam kadro katıldıkları “Aksu Zirvesi”nden çıkan mesaj şu oldu:

“Kar kış demeden, gece gündüz çalışarak, hem Büyükşehir’de hem de Aksu Belediyesi’nde seçimi mutlaka kazanacağız. Sadece Aksu değil, bütün Antalya, Milliyetçi düşüncenin kalesidir. En uzak köşedeki vatandaşa dahi ulaşarak, ülke ve kent sorunları karşısında MHP’nin duruşunu ve çözüm önerilerini anlatacağız. Aksu’da Kemal Kara ve yönetimine güveniyoruz. Eğer bugün, hem hükümete hem de AK Parti’li belediyelere yönelik siyasi eleştiriyi ikinci plana bıraktıysak; bu durum terörle mücadelede milli birlik ve beraberliğe verdiğimiz önemden kaynaklanmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan dış mihraklı operasyonlar bu denli azgınlaşmışsa, Türk Milliyetçilerinin öncelikli görevi vatanın birliğini korumaktr.”


Toplantıda dile getirilen düşünceler özetle bu şekilde. Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul’un soruları yanıtladığı toplantıda, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara’nın yanı sıra, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclisi üyeleri de yer aldı. MHP’nin kahvaltısına, iş dünyasından davetlilerin de katıldıkları dikkati çekti.

Gelelim bizim izlenimlerimize… Her şeyden önce şunu belirtmek gerekiyor: MHP, Aksu başta olmak üzere, Antalya’nın bütün ilçelerinde, teşkilat çalışmalarına hız vermiş durumda. Özellikle Aksu’da tarım ve turizm sektörleri ile ilgili raporlar hazırlanıyor, yaşanan sorunlara çözüm önerileri üretiliyor. Kundu ve Kemerağzı bölgelerindeki turizm çalışanları ile esnafın, kriz nedeniyle yaşadıkları olumsuz koşullar da MHP tarafından mercek altına yatırılmış durumda.


Altı özellikle çizilen bir durumu daha dile getirelim: MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, bölgemizde sera ziyaretlerine ağırlık veriyorlar. Her iki başkan, gece-gündüz demeden seraları ziyaret ederek, üreticinin sorunlarını dinliyorlar. Sonuç olarak, MHP’nin Aksu’da “tam kadro” sahaya indiğini söyleyebiliriz. Milletvekili Yurdakul, “Aksu milliyetçilerin kalesidir” derken, eğilip İlçe Başkanı Kemal Kara’ya baktı. Başkan Kara, “Mesaj alınmıştır” şeklinde tebessümle yanıt verdi. Sözün özü şu: MHP artık Aksu’da “tam saha press” uygulamasına geçti. Siyasetin dalgalı ve fırtınalı denizleri ufukta görünüyor mu dersiniz? Bilemeyiz, bu sorunun karşılığını önümüzdeki süreçte yaşanacak gelişmelere bırakalım…


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.