Markaksu bu sayı ile ikinci yaşına giriyor. Sizlerden aldığımız güçle yayımladığımız 5 sayıya şöyle bir göz gezdirdiğimizde, Aksu ve Antalya’dan 250 dolayında markayı sayfalarımıza konuk ettiğimizi görüyoruz.

Aksu’nun bilgi bankası yani kütüphanesi olması yolunda emin adımlarla ilerleyen Markaksu dergisini ziyaret ettiğimiz çok sayıda iş adamının masasında, sehpasında ve kitaplığında toplu halde görmek bizleri açıkçası gururlandırıyor.

İlk sayımızla merhaba dediğimiz gün, Antalya merkezde Aksu’nun biraz daha konuşulduğuna tanık olduk. Devam eden sayılar merkezi Antalya’da bulunan sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkanları, odalar, büyükşehir ve diğer belediyeler, kaymakamlıklar, iş adamlarına, özel ve resmi kurumlara ulaştıkça ‘Aksu’nun böyle bir dergisi mi varmış’ diye şaşkınlık ve hayranlık yaratan söylemler ve bakışlarla karşılaştık. Bu onur Aksu’nun ve Aksulu’nun. Bu onuru Mark Aksu dergisine yaşatanlara bizde teşekkürü bir borç biliyoruz.

Aksu’nun tüm kesimlerine ulaşan 5’inci sayımıza ilgi ve alakanın ilk sayısından daha fazla olduğunu görmek tarif edilemez bir mutluluk. Bu heyecan, toplumun tüm kesiminin sahip çıktığının ifadesidir.  

Bu sayımızda her zaman yanımızda yer alan iş dünyasına, 5’inci sayımıza konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Türel’e, Aksu Belediyesine, Gazetemizi ve dergimizi ziyaret ederek, bilgilendirici sohbetiyle yer alan, AK Parti Antalya Milletvekili Sayın Hüseyin Samaniye, her daim kadınların ve çocukların yanında yer alan Ümmü Şahin hanımefendiye, dergimize her daim sahip çıkan toplumun her kesimine teşekkürlerimi gönderiyorum.

Hazırlık aşamasında bulunan yaz sayısı ile yine sizlerle birlikte olacağız. Sevgiyle kalın. Yeni hafta hepimize güzellikler getirsin. Hoşçakalın…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.