Taçlı güzelin bale ve jimnastik tutkusu

ANTALYA'da düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen 19 yaşındaki Aylin Sevgili, boş zamanlarında dans öğretmenliği yapıyor. Bale ve jimnastiğin kendisi için tutku olduğunu belirten Sevgili, düzgün fiziğini de dansa borçlu.

13 Eylül 2018 Perşembe 10:13
Taçlı güzelin bale ve jimnastik tutkusu

Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması'nın kraliçesi Aylin Sevgili, bale ve jimnastik eğitmeni çıktı. Eğitmenlik sertifikası da bulunan Sevgili, kreş ve dans okullarında eğitim veriyor. İş hayatının yanı sıra üniversite eğitimi için hazırlanan Ayşe Sevgili, dans kariyerini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim alarak devam ettirmek istiyor. Yarışmada birinci olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen taçlı güzel Aylin Sevgili, "Kamp dönemi çok güzeldi. Saatlerce süren eğitimlere rağmen diğer finalistlerle kendimize de zaman ayırabildik. Bol bol güldük" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Aylin Sevgili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.