Sosyal medya fenomeninden DJ performansı

SOSYAL medya fenomenleri Merve Sanay ve Damla Ekmekçioğlu, Antalya'da katıldıkları bir partide DJ'lik yaptı. Sanay, gecede giydiği mini elbisesiyle dikkati çekti.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 09:39
Sosyal medya fenomeninden DJ performansı



Sosyal medya fenomeni Merve Sanay, yakın arkadaşı Damla Ekmekçioğlu ile Lara Beach'te bulunan Oba Lara Beach'teki partide sahne aldı. DJ kabinine geçen Sanay ve Ekmekçioğlu, partiye katılanları müzikleriyle coşturdu. Derin göğüs dekolteli beyaz mini elbise tercih eden Sanay, gecenin en dikkat çekici ismi oldu. Hem DJ'lik performansı hem de sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle ilgi odağı olan Sanay ve Ekmekçioğlu, Antalya'da olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Partiye katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Son Güncelleme: 01.07.2019 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.