SİNAN AKÇIL İLE AŞK RÜZGARLARI ESTİ!

19 Şubat 2018 Pazartesi 14:21
SİNAN AKÇIL İLE  AŞK RÜZGARLARI ESTİ!

Açılışından bugüne birçok konser ve etkinlikle Antalya’nın odak noktası olan Agora Alışveriş Merkezi, Sevgililer Gününe özel konseri ile Sinan Akçıl aşk rüzgarları estirdi!

Müziğin Kalbi Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde Attı!

Magazin gündeminde sıklıkla yer alan pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl, geçtiğimiz Cumartesi günü Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde sahne aldı ve Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı aşk şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Agora Antalya Alışveriş Merkezi -1. Kat etkinlik alanında gerçekleşen konserde, sevgililer gününe özel birbirinden güzel aşk şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, konser sonrası hayranlarına hem imza verdi, hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Sevgililer Günü Agora’da Aşk Dolu Geçti!

Kısa sürede Antalya’nın ilgi odağı olan Agora Antalya Alışveriş Merkezi, sevgililer günü etkinlikleri ile de hafızalarda kalmaya devam ediyor. Sinemasever sevgililer, Agora Sinemaları VIP Salonu’nu tercih ederek, sevgililerine sinema keyfini sürprize dönüştürdüler. 10- 11 Şubat tarihlerinde ziyaretçilerini kapıda keman dinletisi ile karşılayan Agora Antalya Alışveriş Merkezi, ‘Aşk İle Patlat’ etkinliği ile alışveriş yapan Agora Card’lı ziyaretçilerine balon patlatma oyunundan sürpriz hediyeler kazandırdı!

Agora Antalya Alışveriş Merkezi Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’ndaydı!

7- 11 Şubat tarihlerinde gerçekleşen Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’nda yerini alan Agora Antalya Alışveriş Merkezi, alışveriş merkezi içerisinde yer alan sinema, eğlence merkezi ve birçok markanın tanıtımının yanı sıra, yakın zamanda açılışı gerçekleşecek IKEA markası ile ilgili de bilgiler verdi.

Agora Alışveriş Merkezi’nde Doğum Günü Partileri Devam Ediyor!

Agora Alışveriş Merkezi 23 Şubat Cuma günü saat 17.00-18.30 arasında 4-12 yaş aralığındaki şubat ayı doğumlu minik ziyaretçilerini Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek eğlence dolu bir gün geçirmelerini sağlayacak. Minikler, kendilerine özel hazırlanan masanın etrafında kutlamaya katılacak ve bunun yanında meyve suyu ikramı, sürpriz hediyeler, yüz boyama-sosis balon etkinlikleri, mini disko, rengârenk balonlar ve eğlenceli yarışmalar ile bu özel günlerini kutlayıp birbirinden güzel sürprizlerle eğlenceye doyacaklar. Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasından ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler. Agora Alışveriş Merkezi, en değerli ziyaretçileri minikler için birbirinden eğlenceli etkinlikler sunmaya devam edecek.

Agora Çocuk Kulübü ile Çocuklar Eğlenceye Doyacaklar!

Hafta sonunda tatilin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartacak çocuklar için, 24 - 25 Şubat tarihleri arasında “Kırmızı Başlıklı Kız” tiyatro etkinliği Agora Antalya Alışveriş Merkezi -1. kat etkinlik alanında saat 14.00-15.30 arasında sahnelenecek.

Tiyatro oyunundan sonra gerçekleşecek atölye çalışmaları ile de çocuklar hayal gücünü ve el becerilerini geliştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.