Plajda yaz defilesi

ANTALYA'da bir plajda düzenlenen moda etkinliğinde mankenler, ünlü modacıların yaz kreasyonlarını tanıttı. Plajda modayla buluşan tatilciler, havuz içinde defile izledi.

08 Ağustos 2020 Cumartesi 11:15
Plajda yaz defilesi

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Lara bölgesinde bir plajda düzenlenen moda etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Emy Organizasyon & Ajans mankenlerinin tanıttığı yaz kreasyonları ilgi gördü. Ünlü tasarımcı Haktan Bucke ve Shervin Najafpour yaz kreasyonlarının tanıtıldığı moda etkinliğinde, Argento Beachwear ve Your Bohemian koleksiyonları da sergilendi.


KOKTEYL KIYAFETLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI
Defilede bohem tarzın öne çıktığı koleksiyonların sergilendiğini belirten Emy Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz, defilenin plaj atmosferine renk kattığını söyledi. 9 mankenle düzenlenen defilenin 45 dakika sürdüğünü hatırlatan Yılmaz, "Moda tutkunlarını plajda bir araya getirdik. Moda etkinliğimizi havuz içinde izleyenler, mankenlerin yürüyüş adımlarına alkışları ve danslarıyla eşlik etti" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.