Okul ve mankenlik bir arada

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi 2'nci sınıf örgencisi 20 yaşındaki Buse Boylu, bir yandan okuyor bir yandan çalışıyor.

24 Eylül 2013 Salı 10:03
Okul ve mankenlik bir arada
Fuar ve organizasyonlarda mankenlik ve hosteslik yapan Boylu, işini çok sevdiğini söylüyor. F Ajans ile çalışan ve zamanının çoğunluğunu okulunda, boş zamanlarını ise çalışarak değerlendirdiğini belirten Boylu, "Bir yandan okul bir yandan iş hayatı kimi zaman yorucu oluyor. Fakat kendi kazandığım parayla aileme yük olmadan eğitimimi tamamlamak da mutluluk verici" dedi. Ajansın tanıtım kataloğuna giren genç manken, "Okulum benim için çok önemli. Fakat işimi de çok seviyorum. Gelecek planlarımın içinde mankenlik mutlaka olacak. Fakat turizmde de yükselmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.09.2013 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okan Ergün 2017-02-01 09:19:10

He evet truzim de ilerleyeceğini hedeflerinle insallah