Modanın nabzını tutuyor

MERKEZİ Antalya'da bulunan, yurt dışı şubesini ise Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da hayata geçiren Emy Organizasyon & Ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz, ardı ardına gerçekleştirdiği moda etkinlikleriyle dikkat çekti.

28 Ocak 2020 Salı 10:41
Modanın nabzını tutuyor

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

3 gün süren Denizli Fashion Week'in ardından İzmir'de ünlü bir markanın 2020 koleksiyonunun tanıtım defilesini İstanbul ve Antalya'dan gelen mankenlerle yapan Eda Meltem Yılmaz, şimdi de mart ayında düzenlenecek Antalya Fashion Week için çalışmalarına başladı. Ünlü modacıların 2020 koleksiyonlarının tanıtılacağı Antalya Fashion Week'te, 50 manken görev yapacak. Ünlü manken ve oyuncuların da podyuma çıkacağı etkinliğe katılacak isimler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

MODA TASARIM ÖĞRENCİLERİYLE ÇALIŞIYOR

Defile ve moda etkinlikleri sırasında kendisine asistan olarak, Akdeniz Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin eşlik ettiğini anlatan Eda Meltem Yılmaz, "Moda tasarım öğrencileriyle çalışmamın nedeni, teorik eğitimlerin yanı sıra pratik olarak da modanın içinde olmalarını sağlamak ve kariyerlerinde katkım olmasını istemem. Birlikte çok güzel işler yapıyoruz. Zorlu defileler öncesinde hazırlıklara ve koreografim sırasında bana destek olmalarını seviyorum. Tam bir ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Moda tasarımcısı Fevzican Ceman da stil ve imaj danışmanım olarak her projede yanımda" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.