Modacı Baysal, 'Melankoli'yi Cezayir'de tanıtacak

CEZAYİR'de, mayıs ayında düzenlenmesi planlanan moda günlerine Antalya'da gerçekleştirilen Fashion Week'te 'Melankoli' isimli koleksiyonunu tanıtan tasarımcı Güler Baysal da katılacak.

20 Mart 2018 Salı 11:10
Modacı Baysal, 'Melankoli'yi Cezayir'de tanıtacak

Moda tasarımcısı Güler Baysal, Cezayir moda günlerinde 'Melankoli' isimli koleksiyonunu Emy Organizasyon & Ajans'a bağlı Antalyalı mankenlerle tanıtacak. Koleksiyonun büyük beğeni gördüğünü belirten Baysal, "Antalya'daki coşkuyu Cezayir'e taşımak istiyorum. Koleksiyonum siyah renk ağırlıklı. Alt ve üst dekolteler oldukça dikkat çekici. Renk tercihimin siyah olması koleksiyonumun adıyla aynı çizgiyi paylaşması" dedi.

Antalya Fashion Week'te bir saate yakın süren defilenin sonunda davetlilerin alkışları arasında podyuma çıkmanın mutluluk verici olduğunu sözlerine ekmeyen Güler Baysal, "Bir Türk tasarımcı olarak Cezayir'de olmak mutluluk verecek. Koleksiyonumu Antalyalı mankenler tanıtacak. Antalyalı oluşum ve Antalyalılarla çalışıyor olmam beni daha da mutlu ediyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.