Miss Mediterranean başvuruları başladı

BU yıl 19'uncusu düzenlenecek Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması için 12 kraliçe adayı 29 Ağustos'ta kampa girecek.

26 Temmuz 2018 Perşembe 12:57
Miss Mediterranean başvuruları başladı

Tanıtım Production düzenlenecek Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması, Ay-Ça Estetik ana sporsorluğunda yapılacak. Aday başvurularının online olarak başladığı yarışmanın son başvuru tarihi ise 25 Ağustos olara belirlendi. Akdeniz'in en güzel kızının seçileceği yarışmanın ön elemesini geçen 12 kraliçe adayı 29 Ağustos'ta Belek'te bir otelde kamoa girecek. Yarışmanın finali ise 9 Eylül'de yapılacak.

Katılımın her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal düzeyde olduğunu belirten yarışma organizatörü Ali Bulut, "İlk yıllarında Akdeniz'in en güzel kızını seçtiğimiz Miss Mediterranean'de artık Türkiye'nin en güzel kızını seçiyoruz. Yarışmaya Türkiye'nin farklı şehirlerinden başvurular yapılıyor. Online olarak başvuru yapan kraliçe adayları ön elemenin ardından finalde yarışacak" dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2018 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.