Metin Hara, Antalya'da söyleşiye katılacak

VICTORIA Secret eski modeli Adriana Lima ile bir süredir birlikte olan yazar Metin Hara, Antalya'da bir alışveriş merkezinde düzenlenecek söyleşiye katılacak.

15 Şubat 2018 Perşembe 15:38
Metin Hara, Antalya'da söyleşiye katılacak

Aşkın İstilası, Yol ve Dem kitaplarının yazarı Metin Hara, 17 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'da Terracity AVM'de Kültür ve Sanat Buluşmaları kapsamında düzenlenecek söyleşiye katılacak. Doğu ve batı öğretilerini modern tıp bilgisiyle sentezleyerek seminerler veren Metin Hara, Terractiy AVM'de ziyaretçilere, 'Sevgi Dolu Bir Gün' adıyla sunum yapacak. Hara, sevgi ve düşünce gücünün insan sağlığı üzerindeki etkisini uygulamalı olarak gösterecek.

Victoria Secret eski modeli Adriana Lima ile bir süredir birlikte olan Metin Hara, söyleşinin ardından 'Yol' ve 'Dem' kitaplarını okurları için imzalayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.