Mankenlere tam not

EMY Organizasyon & Ajans mankenleri Adelia Marajapova, Afranur Karagöz ve Polina Povelytsia'nın mayıs ayında gerçekleştirdikleri mayo ve bikini tanıtımının fotoğrafları sosyal medyada yayımlandı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:34
Mankenlere tam not

EMY Organizasyon & Ajans mankenleri Adelia Marajapova, Afranur Karagöz ve Polina Povelytsia, katalog çekimlerinin aranan yüzleri arasında yer alıyor. Çalıştıkları ajans başta olmak üzere bir firmanın reklam ve katalog çekimleri için objektif karşısına geçen mankenlerin mayıs ayında gerçekleştirdikleri mayo ve bikini tanıtım fotoğrafları sosyal medyada yayımlandı. Fotoğraflar kısa süre çok sayıda beğeni aldı.

Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz Legovic, Antalya'nın özellikle bikini ve mayo markalarının tanıtım filmleri başta olmak üzere katalog çekimleri için ideal bir şehir olduğunu vurguladı. Legovic, "Çekim sezonumuz nisan ayı ile başlıyor ve kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Mayo ve bikini markaları bir sonraki yılın kreasyonunu şimdiden belirliyor ve hazırlıklarının startını veriyor" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.