Mankenler, plaj kıyafetleri tanıttı

AS Ajans mankenleri, plaj kıyafetleri tasarlayan bir markanın tanıtımında buluştu. Ceren Öztürk, Ali Şanal, Elif Aslan ve Arjin Merthatun'un katıldığı tanıtım, renkli görüntülere sahne oldu.

23 Ocak 2020 Perşembe 10:42
Mankenler, plaj kıyafetleri tanıttı

Beş yıldızlı bir otelde düzenlenen tanıtım gününde birbirinden farklı plaj kıyafetleri ve pareolar giyen modeller, güzellikleriyle de göz doldurdu. Ajans kurucusu Ayça Bölükbaşı'nın da yer aldığı tanıtım gününde bayi temsilcileri ürünleri mankenler üzerinde görüp, tercihlerini buna göre değerlendirdi.
2020 yılının ilk aylarında tanıtımların arttığını anlatan Bölükbaşı, "Mayıs ayına kadar özellikle yaz dönemine özel etkinlik düzenlenecek. Mayo, bikini ve plaj kıyafetleri tanıtımlarını sık sık yapacağız. Antalya özellikle plaj tekstili yönünden etkin bir şehir. Bunun farkını işlerimizde de yaşıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.