Kerimcan Durmaz, Kemer'de sahneye çıktı

 DJ Kerimcan Durmaz, Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir gece kulübünde sahneye çıktı. Durmaz, dansçılarla birlikte dans da etti.

10 Mayıs 2018 Perşembe 16:15
Kerimcan Durmaz, Kemer'de sahneye çıktı

Kemer merkezdeki Club Aura'da dün gece sahneye çıkacak Kerimcan Durmaz için hayranları saat 23.00'ten itibaren gece kulübüne geldi. Konsere çoğunluğu yerlilerden oluşan çok sayıda tatilci ilgi gösterdi. Tatilciler konser öncesi DJ'lerin çaldığı müzikler ve go- go dansçısı kızların şovlarıyla eğlendi.

Kerimcan Durmaz saat 02.00 sıralarında sahneye çıktı. Gece kulübündekiler Durmaz'ı yakından görmek, fotoğraf ve görüntüsünü çekebilmek için DJ kabinine yaklaştı. Kerimcan Durmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde kulübün go- go dansçılarıyla birlikte ve kabinde dans etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.