İthal mankenlerle çalışıyor

Merkezi Antalya'da bulunan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Macaristan, Beyaz Rusya, Rusya ve Ukrayna'da 6 irtibat ofisi bulunan Antalya Production, ithal manken ve fotomodelleriyle dikkat çekiyor.

12 Mart 2015 Perşembe 09:39
İthal mankenlerle çalışıyor
Antalya Production şirketini 8 yıl önce kuran Erdinç Turan, yurt dışından 250'nin üzerinde modelle çalıştığını söyledi. Türkiye'ye getirdikleri ve çalıştıkları mankenlerin birçok yerel mankeni geride bırakacak fiziksel güzellikte olduğunu söyleyen Turan, "Belli standartların dışında kimseyle çalışmıyorum. Benim için önemli olan ortaya konulan işlerin kalitesi. Gerek Ukrayna, gerek Rusya'dan gelen mankenlerin bir standardı olmalı" dedi.

İstanbul ve Konya'da da şubelerinin bulunduğunu, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen katalog çekimi, klip çekimi, film ve organizasyon için manken getirdiklerini kaydeden Turan, "Çalıştığımız manken ve fotomodel kadrosu profesyonel kadrodur. Ülkelerinde ünlü mankenlerle çalışmanın farkını işlerimizde de görüyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 12.03.2015 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.