İranlı manken kendinden çok saçına vakit ayırıyor

ANTALYA'ya yerleşen İranlı manken 18 yaşındaki Mediya Bahreman, 1 metre 10 santimetre uzunluğundaki saçıyla ilgi topluyor.

28 Temmuz 2016 Perşembe 12:55
İranlı manken kendinden çok saçına vakit ayırıyor
Esline Mankenlik Ajansı'na bağlı çalışan 1.77 metre boyundaki Mediya Bahreman, 5 yıldır saçını uzattığını ve hiç makas değdirmediğini söyledi. Mankenliğe arkadaşının tavsiyesiyle Esline'de başlayan Bahreman, 1 metre 10 santimetre uzunluğundaki saçıyla dikkati çekiyor. Saçı uzun olduğu için doğal olarak bakımının da uzun sürdüğünü ifade eden genç manken, kendisinden çok saçına vakit ayırdığını kaydetti.

Türkiye'ye 10 ay önce gelerek Antalya'ya yerleştiklerini anlatan Mediya Bahreman, "Eğitim hayatıma da Antalya'da devam ediyorum. Lara'da bir lisede öğrenciyim. Mankenlikle birlikte eğitimime de devam edeceğim. Genetik bilimi okumak istiyorum" diye konuştu. Saç bakımıyla ilgili defilelere de çıktığını belirten Mediya Bahreman, gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.
 

Son Güncelleme: 28.07.2016 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.