Hasan Kızılkaya’ya Karadeniz’den övgü dolu sözler

Bazı unvanları, bazı güzel sözleri veya bazı çirkinlikleri, birilerine zorla enjekte edemezsiniz. Varsa ortada bir şey, o zaten kendiliğinden çıkar. Öbür şekilde, istediğiniz kadar zorlayın, yapıştırdığınız şey havada kalır. Bir işi içinizden gelerek, hakkını vererek yapıyorsanız, karşılığı her zaman size verilir. İyilikler ve kötülüklerde böyledir. Yapacağınız iyi ve kötü bir davranış aylar ve yıllar sonrada olsa hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkar. Şimdi size anlatacağımız olayda olduğu gibi. 

08 Kasım 2021 Pazartesi 16:09
Hasan Kızılkaya’ya Karadeniz’den övgü dolu sözler

Bilindiği üzere 28 Temmuz’da Manavgat’ta yangın olayı yaşandı.  Yaklaşık 57 bin hektarlık alanın yanmasına sebep bu yangın, ülkemizde yaşanmış en büyük yangın felaketi olarak kayıtlara geçti. Yurdun her bir tarafından yardımlar geldi. Günlerce süren bu yangında birçok can kaybı yaşanırken,  yardım ekipleri de hep teyakkuzda bekledi.  İşte bunlardan bir tanesi de Karadeniz'den yardıma gelen ekip. Bu ekibin ayrıcalığı, ekibin içerisinde yer alan Erkut Erbil adlı kişinin yaşadığı bir olayı, 4 ay sonrası sosyal medya hesabında paylaşması. Peki, nedir bu yaşanmışlık?
Bu yaşanan olayı, Erkut Erbil’in sosyal medya hesabında kendi ifadeleriyle yaptığı paylaşımla dile getirmek daha mantıklı olsa gerek. 
İşte Erbil’in o paylaşımı 
Yangınlarda Antalya'ya tırlarımız ile gittik. İlk önce Manavgat'a bir tırımızı indirdik, sonrasında diğer tırı Aksu ilçesine yönlendirdiler.  Aksuya gittiğimizde çok yorgunduk. Sıcak bir taraftan, moralsizlikte üzerine eklenince motivasyonumuz düşecek gibi oldu. Aksuda tırımız yanaştı.
Biri var herkese rica ederek yönlendirmeye çalışıyor,  herkes de dinliyor. Adamın üzeri çamur, ayakkabılar çamur içinde. Gittim omzuna elimi koydum, -Birader bizim tır ne zaman boşalır. Bize de yardım edelim-  dedim. O da dedi ki, “Siz ta Karadeniz'den Akdeniz'e geldiniz, biz sizi yorar mıyız. Siz şurada bir soluklanın, ben hemen sizlere yemek söyleyeyim” dedi. Yemeklerimizi yedik. Sonra bize çay getirdi. 
-Birader sen ne iş yapıyorsun- dedim.  Gülümsedi, “Ben Aksu Belediyesi Başkanının Özel Kalem Müdürüyüm” cevabını verdi.  -Nasıl yani-  dedik. Hepimiz şaşırdık.
Sonra devam etti, “Şimdi geldim. Sokakta su patlamış, arkadaşlarla gittik, onu yaptık. Sizin geldiğinizi duyunca buraya geldim” 
Bizler bu açıklamalar karşısında şaşkın şaşkın bakarken,  bir taraftan da tırdaki malzemeleri indirdi arkadaşlarıyla.  Birbirimize -Nasıl olur, Özel Kalem Müdürü nasıl yapar- dedik ve oturduk nasıl çalıştıklarını izledik. Böbürlenme yok, caka basmak yok, hava atmak yok. Evet o Müdür, Aksu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya.  Allah her belediyemize, her kurumumuza Hasan Müdürümüz gibi insanlar nasip etsin.”

Bu paylaşıma karşılık, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’de sosyal medya hesabından şu şekilde bir teşekkür paylaşımında bulunmuş.

“Manavgat yangını sırasında Karadeniz'den yardıma gelen ekipte görevli Erkut Erbil  kardeşimizin sosyal medya hesabından belediyemiz ve Özel Kalem Müdürümüz Hasan Kızılkaya hakkında sarfettiği güzel sözler için kendisine belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum. Bizler,  sosyal belediyecilik ve vatandaşa hizmet anlayışıyla görevlerimizi icra etmekteyiz. Manavgat başta olmak üzere birçok kentimizde meydana gelen yangınlarda tüm Türkiye bir ve birlik olduk. Elimizden geldiğince yangın bölgesinde yaraları sarmaya çalıştık. Erkut Erbil kardeşimiz ve Karadeniz ekibine zor zamanlarda bizlerle oldukları için çok teşekkür ediyorum. Kalplerinizde böyle güzel izler bırakabildiysek ne mutlu bizlere”

Son Güncelleme: 08.11.2021 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.