Güzeller plajda eğlendi

 ANTALYA'nın Kemer ilçesinde düzenlenen güzellik yarışmasına katılan finalistler, sıcak havada deniz kenarında güneşlenip, Akdeniz'in keyfini çıkardı.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:38
Güzeller plajda eğlendi

Kemer'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Miss Aura International Güzellik Yarışması için Rixos Sungate Otel'de kampa giren 30 ülke güzeli, sıcak hava ve nem dolayısıyla soluğu plajda aldı. Hava sıcaklığının 32 derece hissedildiği, deniz suyu sıcaklığının da 21 derece olduğu Kemer'de güzeller denize girdi, sahildeki salıncakta stres attı. 24 Mayıs'ta yapılacak final öncesi Rixos Sungate Otel'de kampta olan güzeller, Kemer'in doğası ve havasına hayran kaldı.

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Berna Özbek, "Antalyalıyım ve 21 yaşındayım. Yarışmaya Antalya'dan Akdeniz Üniversitesi'nden katılıyorum. İç mimarlık son sınıf öğrencisiyim ve yarışmada birinci olmak istiyorum" dedi.



'HAYRAN KALDIM'
Yarışmaya Japonya'dan katılan ve Türkiye'ye ilk defa gelen 21 yaşındaki Momo Yada, "Ülkemde modellik yapıyorum. İlk defa geldiğim Antalya çok güzel bir şehir. Hayran kaldım. Çok mutluyum buraya geldiğim için ama maalesef burada sadece 2 hafta kalabileceğim. Daha sonra mutlaka buraya gelmek istiyorum. Ülkemde burası hakkında daha çok konuşmak istiyorum. Türk yemekleri gerçekten inanılmaz. Çok güzel bir ülkeniz var ve Türkiye bizde de çok meşhur. Şunu da belirtmek isterim Antalya çok konforlu bir yer" diye konuştu.

'SAHİL VE DAĞLARI İNANILMAZ'
Hint güzel, sinema oyuncusu ve model 24 yaşındaki Neha Kokare, "Türkiye'ye ilk gelişim. Antalya gerçekten de mükemmel bir yer. Sahil ve dağları inanılmaz. Hava sıcak ama ben de Hintliyim, benim için normal bir hava. Çok güzel bir yer burası" dedi.



'BURAYA GELMEKTEN DOLAYI MUTLUYUM'
Yarışma için Rusya'dan gelen Gürcü uyruklu 25 yaşındaki Violetta Cikovani de "Miss Kemer International'da olmak çok önemli benim için ve bunun nedenlerinden biri de yarışmanın Türkiye'de olması. Buraya gelmekten dolayı mutluyum. Hava gerçekten benim için ideal güneşlenmek ve denize girip yüzmek için" diye konuştu.



 

Son Güncelleme: 15.05.2019 11:54
Anahtar Kelimeler:
KemerGüzellik Yarışması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.