Gül güzeli, İstanbul'da

 ISPARTALI manken Nehir Öztoprak (27), kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

19 Ağustos 2018 Pazar 11:24
Gül güzeli, İstanbul'da

Ordu Üniversitesi'nde Ziraat Mühendisliği'ni bitiren, ardından Isparta'ya dönerek Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) halk arasında 'ağlayan çiçek' olarak bilinen 'difenbahya' üzerine yüksek lisansını tamamlayan Nehir Öztoprak, öğrenmeye aşık olduğunu söyledi. Yüksek lisansın ardından SDÜ'de doktorasına devam eden Öztoprak, işleri nedeniyle İstanbul'a yerleşti. Okumayı ve sürekli kendini güncelleyerek günü yakalamaya özen gösterdiğini belirten Öztoprak, gelecek planları arasında İstanbul'da bir üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapmanın da yer aldığını söyledi.

Mankenlik kariyerine Isparta'da düzenlenen bir yarışmada 'Gül Güzeli' seçilmesinin ardından başladığını anlatan Öztoprak, "İşimi çok seviyorum. Birçok markanın tanıtım mankenliğini yaptım. Yüzlerce kez defileye çıktım. Fakat hayallerimde her zaman eğitimci olmak var. Üniversite eğitimimim ardından yüksek lisansımı tamamladım, aynı zamanda doktorama devam ediyorum. Profesyonel platformda ilerlemeye devam edeceğim. En büyük hayalim ise doğduğum büyüdüğüm şehir Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olmak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.08.2018 11:26
Anahtar Kelimeler:
Antalya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.