Gençler Derya Uluğ ile coştu

FİNİKE Uluslararası Portakal Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençler Gecesi'nde pop müziğin sevilen ismi Derya Uluğ, konser verdi.

30 Haziran 2018 Cumartesi 10:52
Gençler Derya Uluğ ile coştu

Finike Belediyesi, hafta sonu sınava girecek üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği moral gecesinde, gençleri pop müziğin sevilen sarkıcısı Derya Uluğ ile buluşturdu. Programına 'Okyanus' parçasıyla başlayan şarkıcı, Finikelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gençlerin şarkılara eşlik ederek tempo tuttuğu gecede, Derya Uluğ dans gösterileriyle de beğeni topladı. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, eşi Dilek Sarıoğlu, kızı Elif Sarıoğlu, ünlü şarkıcıya plaket, çiçek, yöresel ürünlerden portakal balı, narenciyle reçellerin bulunduğu hediye paketi verdi.

Başkan Sarıoğlu, festival etkinlikleri kapsamında düzenledikleri bir geceyi gençlere ayırmak istediklerini belirterek, "Hafta sonu sınava girecek gençlere moral olsun ve eğlensinler istedik. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler:
FinikeHaberlerDerya Uluğ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.