Genç manken yara almadan kurtuldu

ESLİNE Ajans mankeni Gizem Gülçin Çoban, ablasına ait otomobille yaptığı kazadan yara almadan kurtuldu.

26 Nisan 2018 Perşembe 12:25
Genç manken yara almadan kurtuldu

Muratpaşa ilçesi İsmet Gökşen Caddesi'nde ablasına ait otomobille seyreden manken Gizem Gülçin Çoban, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, karşı şeride geçerek refüjdeki ağaçlara çarptı. Ağaçların devrildiği kazada, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yara almadan kurtulan Çoban, kazanın korkusunu üzerinden atamadığını söyledi. Ablasıyla seyahat ettikleri sırada aracın kontrolünü kaybettiğini belirten Çoban, "Çok korktum. Araç karşı şeride geçti. Refüjdeki ağaçları devirdim. Yaralanmadığım ve başka birilerine zarar vermediğim için mutluyum. Ama çok korktum" dedi.

Kazanın ardından bir süre otomobil kullanmayacağını söyleyen Gizem Gülçin Çoban, "İşlerime devam ediyorum. Fakat kaza kimi gece rüyama giriyor. Etkisinden kurtulamadım" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.