EVLİLİK SİTESİ İÇİN OBJEKTİF KARŞISINA

Antalya'lı şarkıcı çift Naz Laçin Kılınç ile Ozan Kılınç, evlilikle ilgili bir internet sitesinin tanıtımı için objektif karşısına geçti.

24 Mart 2014 Pazartesi 13:52
EVLİLİK SİTESİ İÇİN OBJEKTİF KARŞISINA
Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin konsept olarak belirlendiği çekimlerde pembe bir otomobil de kullanıldı. Gelinlik giyen Naz Laçin Kılınç'a, damatlık içindeki eşi Ozan Kılınç eşlik etti. Konyaaltı Beach Park, Kaleiçi ve Lara plajlarında çekilen fotoğraflar evlilikle ilgili bir internet sitesinin tanıtımında kullanılacak.

Çok eğlendiklerini ve güzel zaman geçirdiklerini belirten Naz Laçin Kılınç, "Ozan ile bana böyle bir teklif geldi, hiç düşünmeden evet dedik. Çekimler başladığında evlendiğimiz gün aklıma geldi. Bir nevi ikinci düğünümüz gibi bir şey oldu. Ozan'ın albüm çalışmaları da başladı. Yoğun bir döneme girdik" diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.03.2014 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.