Corendon'dan Varşova'da özel parti

CORENDON Airlines, turizmde özellikle son iki yıldır en büyük büyüme oranlarından birine sahip olan Polonya'da düzenlenecek TT Warsaw Turizm Fuarı'nın ilk akşamı, turizm profesyonellerine özel parti verecek.

15 Kasım 2019 Cuma 15:04
Corendon'dan Varşova'da özel parti

Turizmde geçen yıl 400 bine yakın turistin ağırlandığı, bu yıl ise yüzde 40'a yakın artışla ekim ayı sonu itibarıyla 536 bin turistle Antalya'ya en çok turistin geldiği beşinci ülke olan Polonya'da, 21-23 Kasım tarihleri arasında TT Warsaw Turizm Fuarı düzenlenecek. Corendon Airlines, fuarda turizm profesyonellerine yönelik özel bir parti verecek.

Varşova'nın en güzel manzarasına sahip The View Club'ın 32'nci katındaki roof'unda verilecek partide, Polonya'nın en ünlü DJ'lerinden, ülkesini Eurovision'da da temsil eden Gromee'nin ardından elektronik müziğin özgün ikilisi Novika ve Lex sahneye çıkacak. MTV'nin sevilen yüzlerinden Odeta Moro'nun sunuculuğunu yapacağı gecede Corendon Airlines'ın Polonya pazarındaki yeni yatırımları ve yeni hatları da tanıtılacak.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)-

Anahtar Kelimeler:
CorendonVarşovaözel Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.