Ceyda Düvenci sevenleriyle buluşuyor

SİNEMA filmleri, dizi oyunculuğu, drama eğitmenliği ve program sunuculuğu yanında 'Tatlı Sürpriz' adlı kitabıyla yazarlığa adım atan Ceyda Düvenci, Antalya Terracity'de sevenleriyle buluşacak.

24 Ocak 2019 Perşembe 11:26
Ceyda Düvenci sevenleriyle buluşuyor

Terracity'nin geleneksel hale getirdiği 'Kültür Sanat Buluşmaları' kapsamında 26 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek olan söyleşiye katılacak olan Ceyda Düvenci, 'Aile, Çocuk ve Kitap' konulu bir sunum yapacak ve ardından 'Tatlı Sürpriz' adlı kitabını sevenlerine imzalayacak.

'Palavra Aşklar', 'Böyle Mi Olacaktı', 'Binbir Gece' ve 'Umutsuz Ev Kadınları' gibi başarılı televizyon yapımların yanı sıra 'Her şey Çok Güzel Olacak' ve 'Ejder Kapanı' gibi dönemin konuşulan sinema filmlerinde oynayan Ceyda Düvenci, halen bir televizyon programının sunuculuğunu yapıyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.