Bikini fitness yarışmasına hazırlanıyor

ANTALYA'da fitness antrenörlüğü yapan Tuana Tıktık (21), Esline Ajans kadrosuna girdi. Düzgün fizik hatları kaslı yapısıyla dikkati çeken Tıktık, bikini fitness yarışmasına hazırlandığını söyledi.

21 Temmuz 2020 Salı 17:58
Bikini fitness yarışmasına hazırlanıyor

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

Antalya'da yaşayan fitness antrenörü, aynı zamanda profesyonel sporcu Tuana Tıktık, Esline Ajans ile sözleşme imzaladı. Ajansın genç mankenler kadrosuna girmeyi başaran Tıktık, hatlarıyla dikkat çekti. Kasları nedeniyle meslektaşlarından bir adım önde olan Tıktık, bikini fitness yarışmasına hazırlandığını söyledi. Fitness yapan kadınların kaslarını sergilediği yarışma için ağır antrenman yapan Tıktık, "Kamera karşısına geçerek bir yandan eğlenip bir yandan fotoğraf çektirmeye bayılıyorum. Yaptığım spor nedeniyle fiziğimin düzgün olduğunun farkındayım. Bu da beni işimde bir adım öne geçiriyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.