Best Model güzelleri A kadroda

MERKEZİ Antalya'da bulunan Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Avrupa şubesini hayata geçiren Emy Organizasyon & Ajans, Best Model kraliçeleriyle çalışmaya başladı.

31 Ocak 2020 Cuma 09:54
Best Model güzelleri A kadroda

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

Antalya başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi farklı şehirlerde düzenlenen moda haftalarını organize eden ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz, podyum kadrosuna Best Model'de taç takan tescilli mankenleri dahil etti.

Best Model of the World 2019 güzeli Derya Ekşioğlu, Best Model Turkey güzelleri Tutku Aygan, Türkan Geyik ve Hande Taşkın'ın yanı sıra Best Model of Africa kraliçesi Leena Shindondola, Yılmaz'ın A kadrosunda yerini aldı. İstanbul'da yaşayan Best Modeller, düzenlenen defilelerde podyuma çıkarak ürünleri tanıtıyor. Profesyonel manken liginin popüler modelleri olmalarından dolayı magazin gündeminde de adları sıkça görülen güzeller, Emy Ajans'a güç katıyor.

Antalya'yı temsil eden bir organizasyon ajansı olarak yurt içi ve yurt içi organizasyonlarında en iyiyi yapmak için çalıştığını anlatan Eda Meltem Yılmaz, "Best Model denilince akla mankenlik mesleğinin en iyilerinin seçildiği yarışma diyebiliriz. Gelecekte podyumlarda bu modeller görülecek. Şimdiden isimlerini podyum ligine altın harflerle yazdırıyorlar" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.