Belarus güzeli taca talip

Antalya'da düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda Belarus'u temsil eden Olga Khvostik, birincilik için yarışacağını söyledi.

03 Haziran 2014 Salı 14:30
Belarus güzeli taca talip
Fiziğine ve güzelliğine güvendiğini belirten 25 yaşındaki manken, Belarus'un popüler mankenleri arasında yer alıyor. Yüz hatlarıyla dünyaca ünlü manken Adriana Lima'ya benzetildiğini, bununla da gurur duyduğunu vurgulayan Khvostik, “Çocuk yaştan bu yana mankenim. 8 yaşında ailem ajansa çocuk manken olarak kayıt ettirdi. O günden bu güne aynı ajansa çalışıyorum. Mankenlik benim için yaşam tarzı" dedi.

Yarışma için başvuruda bulunup ön elemenin ardından kamp için çağrıldığında çok mutlu olduğunu kaydeden Khvostik, “Daha önce Antalya'ya gelmemiştim. Yarışma fırsat oldu. Buraya aşık oldum" dedi. 

Son Güncelleme: 03.06.2014 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.