Antalyalı manken, otomobili kazandı

Kanal D Televizyonu'nda yayınlanan İlker Ayrık'ın sunduğu 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasında bu hafta otomobili, Antalyalı manken kazandı.

23 Eylül 2013 Pazartesi 10:04
Antalyalı manken, otomobili kazandı
Kerem Özmen ile birlikte yarışmaya katılan Fatma Köse, rakiplerini tek tek geride bırakarak final oyunu oynadı. Zorlu final oyununun ardından otomobili kazanan Köse- Özmen çifti, mutluluklarını ilk önce yarışmanın sunucusu Ayrık ile, ardından facebook ve twitter'dan arkadaşlarıyla paylaştı.

Yarışmaya katılmanın heyecan verici olduğunu söyleyen Antalyalı manken, her şeyin çok hızlı geliştiğini söyledi. Kerem Özmen ile iyi bir çift olan Köse, "Tüm yarışmacıları tek tek geride bıraktık. Hak ettiğimiz araba ödülünü almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok güzel bir duygu" dedi. Yarışmanın ardından arkadaşları tarafından tebrik yağmuruna tutulan Köse, kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına da teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.