Antalyalı DJ'den marjinal imaj

ANTALYA'da yaşayan DJ Sıla Özbek, 2020 yaz sezonu için yeni imaja büründü. Koronavirüs önlemlerinin hafifletilmesinin ardından plaj partileri ve açık hava konserlerinin başladığını söyleyen Özbek, ünlü fotoğrafçı Hüsam Çakaloğlu'nun stüdyosunda fotoğraf çekimine girdi.

21 Temmuz 2020 Salı 18:01
Antalyalı DJ'den marjinal imaj

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -
 

Gün boyunca farklı kostümler giyen Özbek, fotoğrafları sosyal medya reklamlarında ve tanıtım bilbordlarında kullanacağını söyledi. İşi nedeniyle marjinal olması gerektiğini, bu nedenle giyiminden saç modeline, makyajından çaldığı müziklere kadar her ayrıntıyı planladığını anlatan Özbek, "Müzik benim için yaşam tarzı. Kendi tarzımı da müziğe göre seçmem gerekiyor. Kimileri için abartı geliyor olabilir ama ben bunu seviyorum ve kendimi böyle beğeniyorum. Özellikle DJ kabininde kendimi iyi hissedersem, hayranlarımı coşturabiliyorum. Bunun için de sık sık imajımı yenileyip kendimi değiştiriyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaDJ Sıla Özbek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.