Anadolu Park'ta görkemli düğün

ANADOLU Park Restaurant'ın sahibi Ceren Yeğinaltay, Mustafa Uyanık ile birlikteliğini evlilikle taçlandırdı.

25 Ekim 2017 Çarşamba 11:02
Anadolu Park'ta görkemli düğün

Antalya'nın tanınmış işadamlarından Uğurhan Yeğinaltay'ın kızı Ceren Yeğinaltay, bir yıldır arkadaşlık yaptığı Mustafa Uyanık ile hayatını birleştirdi. Anadolu Park Restaurant'ın sahibi Ceren Yeğinaltay, Akdeniz İhracatçılar Birliği'nde Proje Uzmanı Mustafa Uyanık ile Anadolu Park'ta düzenlenen törende evlendi.

Gelinin şahitliğini Cengiz Yeğinaltay, damadın şahitliğini Mustafa Tekin yaparken, çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Uysal, genç çifte mutluluklar dilerken, belediye adına bir çift kahve fincanı, Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı düğün töreninde, davetliler şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Solo gitarla başlayan düğün töreni DJ kabininden yükselen müzikle misafirlere eğlenceli saatler yaşattı. Sonrasında sahne alan grup, canlı performansıyla büyük beğeni topladı. Gelinin grubun davuluna el koyduğu düğünde, damat ve misafirler gelinin ritimleriyle dans etti. Pistin bir dakika boş kalmadığı törende hem davetliler hem de genç çift eğlenceli saatler yaşadı.

Genç çift balayı için cruise gemisiyle Yunan adalarına gitti.

Son Güncelleme: 25.10.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.