Zakkum Grubu, Expo 2016 Alanına "Zakkum" Dikti

Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya alanındaki “Ünlüler Ormanı”na sevilen rock grubu Zakkum üyeleri de “zakkum” dikti

15 Mayıs 2015 Cuma 22:12
Zakkum Grubu, Expo 2016 Alanına


Türkiye'nin ilk EXPO'su olan EXPO 2016 Antalya alanındaki "Ünlüler Ormanı"na sevilen rock grubu Zakkum üyeleri de "zakkum" dikti.

Konser için Antalya'da olan sevilen rock gruplarından Zakkum üyelerinden Yusuf Demirkol ile Cem Senyürek, Aksu ilçesindeki EXPO alanında EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılandı. Demirkol ile Senyürek'e EXPO 2016 projesi ve çalışmalar hakkında bilgi veren EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, "Sanatçılarımızın bu alana ağaç dikmelerini memnuniyetle karşılıyoruz. Toplumda EXPO 2016 Antalya algısının yükselmesine katkı konuluyor. Sanatçılarımıza teşekkür ediyor, Antalya'ya gelen veya gelecek olan sanatçılarımızı bu alana ağaç dikmeye bekliyoruz" dedi.

ZAKKUM GRUBUNA ŞAKAYIK HEDİYE EDİLDİ

Ünlüler ormanına Zakkum dikmeyi tercih eden grup üyeleri, Yusuf Demirkol ile Cem Senyürek, hem kendi isim künyelerini hem de başka programda olduğu için gelemeyen gruptan Emre Yılmaztürk ile Eren Parlakgümüş'ün isimlerinin yer aldığı künyeleri bitkilere taktı.

Zakkuma can suyu veren sevilen rockçılara, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, sembol çiçek şakayık hediye etti. Zakkum'un sevilen üyeleri de, "Böyle bir alanda bir ağacımızın olması gurur verici" diyerek duygularını ifade etti.

Sanatçı Mustafa Ceceli ve Kıraç'tan sonra Zakkum Grubu, "Ünlüler Ormanı"na ağaç diken ünlüler arasına katıldı. 

Son Güncelleme: 15.05.2015 22:30
Anahtar Kelimeler:
Zakkum Grubu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.