Yüzbinlere Kıraç konseri

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Anadolu Rock Müziği’nin sevilen sanatçısı Kıraç konser verdi.

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:03
Yüzbinlere Kıraç konseri
100 bini aşkın Antalyalının doldurduğu Cumhuriyet Meydanı’nda şarkılarıyla güzel bir gece yaşatan Kıraç, kalabalık karşısında da şaşırdığını söyledi. “Ben bu kadar coşkulu olacağını beklemiyordum” diyen Kıraç, tüm Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, kalabalıkla selfie de çekti.

Kıraç, daha sonra sahneye Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Kıraç, “Biz de sanattan anlayan siyasetçiler istiyoruz” dedi. Burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Kıraç, “Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması dileğiyle. Eminim bu kalabalığı görünce insana ümit geliyor” dedi.

Şarkı aralarında konuşan Kıraç, “Bu ülke daha böyle semt semt, sokak sokak, köy köy ‘Mustafa Kemal Atatürk’ diye ağlayana kadar bu eziyet devam edecek. Herkes bunun bilincine varana kadar, bir Ortadoğu ülkesi olmak neymiş, laik Türkiye Cumhuriyeti olmak neymiş farkına varana kadar galiba mücadele sürecek. Halkın beyninde birtakım şeyler değişecek inşallah” dedi.

Ermenek’te göçük altında kalan işçilerden de hayırlı haberler beklediğini ve sağ salim çıkacaklarına inandığını söyleyen Kıraç’ın konseri yaklaşık iki saat sürdü.
 

Son Güncelleme: 29.10.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.