Yetenekli çocuklar Muratpaşa'da

MURATPAŞA Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk Yetenek Festivali için 20 ülkeden Antalya'ya gelen çocuklarla biraraya geldi.

05 Mayıs 2017 Cuma 11:49
 Yetenekli çocuklar Muratpaşa'da
40 çocuğun katıldığı Uluslararası Çocuk Yetenek Festivali için Antalya'da bulunan çocuklar, Belediye Başkan Yardımcısı Cephaneci'yi ziyaret etti. Ziyarette çocuklar kendi kültürlerine ait hediyeleri Cephaneci'ye takdim etti. Cephaneci, Muratpaşa'da çocukların birarada, özgürce ve aralarından hiçbir ayrım olmadan yaşayacakları bir kent için çalıştıklarını belirterek, “Bu, bir yönüyle temel hedefini çocuklar arasında tüm farklılıkları bir kenara bırakıp birbirlerini anlamalarını sağlamak olarak belirleyen festivalle oldukça uyumlu" diye konuştu. Cephaneci, Muratpaşa'da her türlü ayrımı aşarak tüm ilçe sakinleri arasında sıkı bir dostluk bağını, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü iklimini yaratmak için çaba sarf edildiğini belirtti.


Son Güncelleme: 05.05.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.