Yeni yılın ilk konseri

AMATÖR olarak müziğe gönül veren Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, yeni yılın ilk konseriyle Antalyalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

13 Ocak 2017 Cuma 12:24
Yeni yılın ilk konseri
Konyaaltı Belediyesi'nin farklı korolarında bir araya gelip müzik icra eden amatör ses sanatçıları, verdikleri konserlerle de Antalyalıların gönüllerini fethediyor. Son olarak Konyaaltı Belediyesi TSM Korosu'nun 40 üyesi, Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda yeni yılın ilk konserini verdi. TSM Korosu, 'Endülüs'te raks', 'Bu ateşi sen yaktın', 'Sorma bana nafile', 'Niçin caydın sözünden', 'Yıldızlı semalar' gibi değerli eserleri Antalyalılar için seslendirdi.

Kanun sanatçısı Tuncay Tuncay'ın misafir sanatçı olarak katıldığı gecede, Dilek Serbest, Abdullah Tipici, Mustafa Ilgın, Sedat Korkmaz ve Mehmet Emin seslendirdikleri solo şarkılarla büyük alkış aldı. Zehra Özçelik'in şefliğinde sahne alan TSM Korosu, seslendirdiği 14 eserle yeni yılın ilk konserini verdi.

Son Güncelleme: 13.01.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.