Yazar ve şair okurlarıyla buluştu

YAZAR Feride Kaya ile şair Şerife Tekin, kitaplarını Kalekapısı Meydanı'ndaki Şehitler Çay Bahçesi'nde okurlar için imzaladı.

08 Aralık 2016 Perşembe 10:51
Yazar ve şair okurlarıyla buluştu
Yazar Feride Kaya, Gelişim Yayınları'ndan çıkan 'Kadın Erkek Eşit mi Sizce?', 'Dokunaklı Damlalar', Sahil Kitap Yayınevi'nden çıkan 'Ömrüme Doğan Işık' adlı romanlarını, şair Şerife Tekin de Mavi Kitap Yayın Evi'nden çıkan 'Güneşim' adlı şiir kitabını okurları için imzaladı.

Okurlarıyla sohbet eden Feride Kaya, romanlarda yer alan konuların yaşanmış gerçek hikâyelerden oluştuğunu, okuyucuyu hüzünlendirip, düşündürdüğünü anlattı. Kaya, yeni bir kitap yazdığını ve gelecek yıl piyasaya çıkacağını söyledi.
Şair Şerife Tekin ise ilgi dolayısıyla kitabının ikinci baskısı için hazırlık yapıldığını kaydetti. Yeni şiir kitabı için de çalışmalarının sürdürdüğünü anlatan Tekin, okurları için şiirlerinden bazılarını okudu. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.