Yaşlılar kreşinde 'keman' konseri

KONYAALTI Belediyesi Keman Orkestrası, Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi'nde konser verdi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 11:11
Yaşlılar kreşinde 'keman' konseri

Konyaaltı Belediyesi Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi, özel bir konsere ev sahipliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerlerden oluşan Keman Orkestrası, Yaşlılar Kreşi'nin konuklarına özel bir konser verdi. Şef Buket Güzel yönetimindeki konser, büyük beğeni topladı. Dünya eserlerinden birçok parçanın seslendirildiği konserde, yaşlılar keyifli saatler geçirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, konserin çok anlamlı olduğunu söyledi. Tuğba Erke Bostan, “Konyaaltı Belediyesi hayata geçirdiği Yaşlı Kreşi ile büyüklerimizin değerini biliyor. Burada yeni çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştireceğiz. Zaman zaman sizlerin çalışmalarınıza eşlik edeceğim. Çok keyifli zaman geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.