Yaşlı evinin dans takımı

MURATPAŞA Belediyesi Yaşlı Evi'nin 'Dünya Şampiyonu' dans takımı, ekibe yeni katılan çiftleriyle şubat ayında yapılacak 'Türkiye Dans Şampiyonası' için hazırlıklara başladı.

08 Ocak 2017 Pazar 15:14
Yaşlı evinin dans takımı

 




Muratpaşa Belediyesi'nin yaşlı evlerinde aldıkları dans dersleriyle ekim ayında turizm bölgesi Belek'te düzenlenen Dünya Şampiyonası'na tango, vals, foxtrot, quick step'te sergiledikleri performansla damga vuran efsane takım, yeni çiftleriyle bu kez Türkiye şampiyonası için hazırlanıyor. 


En genci 57, en yaşlısı ise 72 yaşında olan çiftler Celal Şahin- Mine Kırış, Necdet Akbaş- Türkan Nassl, Abdullah Tulu- Esma Pınar, İsa Vuran- Sabriye Kaya, Süleyman Tanrıöver- Hatice Hiçdurmaz, Seracettin Tav- Nurhayat Şahin, Günay Özer- Emel Özgür, Semra Torlak- Erşan Hıdırlıoğlu, 4- 6 Şubat tarihlerinde Adana'da düzenlenecek şampiyona için çalışmalarını Fener Yaşlı Evi'nde sürdürüyor. 


'YENİ MADALYALAR GELECEK'


Dans eğitmeni Şima Elif Umdu, madalya sevincini yaşadıkları Dünya Dans Şampiyonası'nın ardından yaşlı evindeki dans derslerine ilginin arttığını söyledi. Belek'te düzenlenen şampiyonaya 6 çiftle katılırken şimdi 8 çiftten oluşan yeni bir takım oluşturduklarını kaydeden Umdu, “Aramızda eski yarışmacılarımız da var. Çok azimli ve istekliler. Adana'da gerçekleştirilecek şampiyona çok önemli. Türkiye'nin her yanından sporcular geliyor ve senede 1 defa yapılıyor. Biz tüm sporcularımızla Senior-4 kategorisinde yarışacağız" diye konuştu. Umdu, yeni madalyalar konusunda iddialı olduklarını da sözlerine ekledi

Son Güncelleme: 08.01.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.