Ukrayna Kültür Günleri'ne renkli gala

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya'daki yerleşik Ukraynalıların kendi kültürlerini yaşayabilmeleri ve tanıtabilmeleri amacıyla düzenlenen Ukrayna Kültür Günleri için Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gala gecesi gerçekleştirildi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 14:03
Ukrayna Kültür Günleri'ne renkli gala
Gecede, Ukrayna'dan gelen grupların temsilcileri ile organizasyona katkıda bulunan Antalya'daki yerleşik Ukraynalılara teşekkür plaketi veren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, “Antalya'da birlikte yaşamaktan mutluyuz. Hepimiz Antalyalıyız. Ukraynalıları tanımak amacıyla yaptığımız kültür günü etkinliğini gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Organizasyona katkıda bulunan Antalya'daki Ukrayna ailesine de teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra Aspendos Salonu'nda gala gösterileri gerçekleştirildi. Farklı grupların Ukrayna kültürünü tanıtan dans gösterileri ilgiyle izlendi. Ukrayna'nın folklorik ve popüler parçalarını seslendiren gruplar, şarkılarıyla geceye renk kattı. Etkinliklere Antalya'da yaşayan Ukraynalılar yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme: 26.08.2013 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.