Türkan Şoray'da tango zamanı

MURATPAŞA Belediyesi'nin birinci yılında sergileri, tiyatro oyunları ve konserleriyle Antalya'nın kültür ve sanat hayatına bambaşka bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde, hafta sonu gerçekleştirilen tango atölyesiyle sanat eğitimleri başladı.

04 Şubat 2020 Salı 16:54
Türkan Şoray'da tango zamanı

ANTALYA, (DHA) -
Antalya'nın en yeni kültür merkezi Türkan Şoray'da, sanatseverlerin artık izleyici olmaktan çıkıp sanatsal üretim süreçlerine dahil olacağı atölye çalışmaları başladı. Şubatta 5 ayrı atölye çalışmasının gerçekleştirileceği Türkan Şoray'da ilk atölye adı Arjantin'le özdeşleyen ve kişilerin birbiriyle ve dünyayla iletişim kurmasının sanatsal yolu olarak anlamlandırılan tangoyla başladı. Hafta sonu, Shiva Dans Akademisi katkılarıyla gerçekleştirilen atölye çalışmasına katılım yoğundu. Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin ana sahnesinde gerçekleştirilen atölye çalışmasının ilk dersine, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal da konuk oldu. İlk derste tango tarihi ve temel dans adımları anlatıldı. Atölye, şubat ayı boyunca hafta sonları devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaTürkan ŞorayTango
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.