Tatile değil sanata gittiler

 MURATPAŞA Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesinin ardından, çocuklar için kültür-sanat kursları düzenledi. 11 branşta açılan kurslara katılan 467 çocuk, sanata ilk adımı attı.

25 Ağustos 2018 Cumartesi 15:07
Tatile değil sanata gittiler

Muratpaşa Belediyesi, 7-14 yaş arası çocukların sanatla iç içe yaz tatili geçirmeleri için sanat kursları düzenledi. Kurslar, Değirmönü Kurs Merkezi'nde 11 branşta yapıldı. Çocuklar, yaz tatillerinde, ağaçların gölgesinde, kuş sesleri içinde sanatla tanıştı.

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen kurslar, 11 branşta 14 öğretmenle yapıldı. Eğitim-öğretim yılı açılmadan tamamlanan kurslara 467 çocuk katıldı. Çocuklar, hafta içi her gün yapılan kurslarda seramik çalışmalarıyla, gitardan bağlamaya, yan flütten kemana ve orga, tiyatrodan dramaya, diksiyona ve dansa kadar farklı branşlarda sanata adım attı. Çocuklar, en yoğun katılımı 85 kişi ile gitar, 67 kişi ile dans ve 44 kişiyle drama kurslarına yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.