'Sihirli Dünya' yeniden sahnede

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya- DOB) şubat ayında prömiyerini gerçekleştirdiği 'Sihirli Dünya' adlı çocuk oyununu 14 Mart Çarşamba günü tekrar sahneleyecek.

09 Mart 2018 Cuma 12:56
'Sihirli Dünya' yeniden sahnede

Antalya DOB, Haldun Özörten tarafından yazılan, Kenan Kahyaoğlu'nun müzik düzenlemelerini yaptığı, Reyhan Süme tarafından sahneye koyulan Sihirli Dünya' adlı çocuk oyununu 14 Mart Çarşamba günü saat 11.00'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahneleyecek. Işık efektleri Mustafa Eski tarafından hazırlanan oyunda, amaç, çocuklara çoksesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı ve baleyi sevdirebilmek.

İnteraktif eserde, solist sanatçılar Erdi Can Aybaş, Beste Şahin, Işılay Meriç Karataş, Sinem Seçil Baddal, Selda Serdar, anlatıcı Selahattin Denizsümüren ve Boran Savran, piyanist Yücel Yalçın, orkestra sanatçıları İlkay Candan, Arya Böler, Çağrı Fırat Yeşillik, Fatma Esin Erdoğan, Arda Serindağ ve repetitörlüğünü Buket Tüzün'ün yaptığı Antalya DOB çocuk balesi sahneye çıkacak.


2 Nisan ve 9 Nisan'da da saat 11.00'de tekrar sahnelenecek eserin bilet fiyatı 7,5 TL olarak belirlendi. Biletler, Haşim İşcan Kültür Merkezi opera gişesinden ve www.biletiva.com internet adresinden temin edilebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.