Sanatın ustaları kermeste buluştu

EBRU sanatçısı Mukadder Kavas'ın koordinatörlüğünde 'Sanatın Ustaları' adlı kermesin 5'incisi gerçekleştirildi.

03 Aralık 2016 Cumartesi 14:51
Sanatın ustaları kermeste buluştu
Kalekapısı Meydanı'ndaki Şehitler Çay Bahçesi'nde düzenlenen kermes, 2 gün sürdü. Kermese, resim, ebru, seramik, mis sabun-jel mum, keçe işleme, takı tasarımı, cam vitray, deri çanta, su kabağı, otantik kıyafet, bez bebek, ahşap boyama, doğal taş tasarımı, polimer kil tasarımı sanatçıları stant açarak destek verdi.



Sanatçılar, stantlarında bir yandan üretim yaparken bir yandan da eserlerini sergileyip satışa sundu. Sanat eserleriyle renk cümbüşüne dönüşen çay bahçesi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Kermes koordinatör Mukadder Kavas, elde edilen gelirin bir kısmının şehit aileleri ve gazilere bağışlandığını belirterek, "Sanatın ustalarını ayda bir kez bir araya getiriyoruz, iki gün boyunca hem sanat üretimi, hem de satış yapılıyor. Sanatçılar arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışmayı da sağlamış oluyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 03.12.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.