Roma hamamında flüt sesi

ANTALYA'da bir televizyon kanalı, tarihi Roma Hamamı kalıntılarında flüt sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları'nın flüt dinletisi eşliğinde çekim yaptı.

19 Haziran 2020 Cuma 15:17
Roma hamamında flüt sesi

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) -


Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçısı Doç. Lelya Bayraoğulları, Antalya'daki tarihi Roma Hamamı'nın kalıntıları arasında televizyon için çekim yapılırken flütüyle fon müziği oluşturdu, tarihsel besteleri flütüyle seslendirdi.

Harabeleşen ve restorasyon yapılmadığı için de tamamen yok olmaya yüz tutan tarihi Roma Hamamı'nın televizyonda tanıtılması için yapılan çekim sırasında tarihi mekanda mini konser veren sanatçı Lelya Bayramoğulları, "Tarihi bir mekanda flüt çalmam beni çok heyecanlandırdı, geçmişe yolculuk yaptırdı. Büyük keyif aldım, mutlu oldum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.