'Piyano Sevdası'na davet

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB), 'Piyano Sevdası' adıyla düzenlediği konser serisinin üçüncüsü yarın verilecek.

06 Aralık 2016 Salı 11:55
'Piyano Sevdası'na davet
Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde 7 Aralık Çarşamba saat 20.00'da başlayacak konserde, piyanist Yücel Yalçın, soprano Aslı Ayan ve Arzu Aydoğdumu, tenor Atay Ergezen, bariton Baturalp Bilgili, bas Toygarhan Atuner ve Emre Akyurt, bale sanatçısı Bahanur Ayata solist olarak sahneye çıkacak.

Konserde 'Giuditta', 'Tebessümler Diyarı', 'Çardaş Prensesi', 'Şen Dul', 'My Fair Lady', 'Damdaki Kemancı', 'Napoliten Şarkı', 'Don Kişot', 'West Side Story', 'The Phantom of the Opera' gibi birçok eser seslendirilecek.
Konserin bilet fiyatları ise 10 ve 15 TL arasında değişiyor. Biletler Haşim İşcan Kültür Merkezi ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişesinden ve internet üzerinden satışa sunuldu. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.