Piyano konseri büyüledi

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) tarafından verilen konserde, İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin orkestra yönetmeni ve piyanist İbrahim Yazıcı sahneye çıktı.

29 Kasım 2016 Salı 13:22
Piyano konseri büyüledi
Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki piyano dinletisinde piyanist İbrahim Yazıcı, konserine, Chopin'in 'Polonez op. 71 No 2 Si Bemol Majör' adlı eseriyle başladı. Piyanosunun tuşlarından yayılan namelerle izleyenleri mest eden Yazıcı, Chopin'in 'Noktürn op 48 No 1 do minör', '3 Mazurka op 6 No 1Fa diyez minör', 'op 17 no 4 la minör', 'op 63 no 3 Do diyez minör', 'Ballad no 1 op 23 Sol minör' adlı eserlerini de çaldı. Yazıcı'nın konserine perdeye yansıtılan görüntülerle de destek verildi.



İbrahim Yazıcı konserinin ikinci bölümde ise M. Mussorgski'nin 'Bir Sergiden Eserler' adlı piyano eserinden bazı parçaları da seslendirdi. İzleyenler konser sonunda İbrahim Yazıcı'yı uzun süre ayakta alkışladı. Yazıcı, alkışlara, "Hepiniz çok seviyorum" diye karşılık verdi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.