Piyano Festivali'nde Luz Casal rüzgarı

BU yıl 18'inci kez düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, İspanyol Diva Luz Casal'ı ağırladı. Tüm dünyada 'Romantizmin Tutkulu Sesi' olarak bilinen ve Pedro Almodovar'ın 'Yüksek Topuklar' filminin unutulmaz sesi Luz Casal, etkileyici sesi ve müziğiyle bu kez Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 12:06
Piyano Festivali'nde Luz Casal rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında 26 Kasım Pazar akşamı, İspanyol Diva Luz Casal Antalyalı müzikseverlerle buluştu. Türkçe konuşmalarla izleyicilerin sempatisini kazanan Casal, zaman zaman izleyiciyle beraber seslendirdiği İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca şarkılar ve büyüleyici sesiyle herkesi mest etti. Konser süresince üç kez kıyafet değiştirerek şıklığıyla da göz dolduran sanatçı, şarkı aralarında yaptığı Türkçe konuşmalarla izleyicilerin sempatisini kazandı. Casal, dakikalarla ayakta alkışlandığı konser sonunda sahneye üç kez geri döndü.

Hem kendi ülkesinde hem dünyanın farklı yerlerinde ses getirecek projelere imza atan Casal, Pedro Almodovar'ın unutulmaz filmi 'Yüksek Topuklar' için kaydettiği Augustin Lara klasigği 'Piensa En Mi (Beni Düşün)' şarkısıyla Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip.

Sanat Yönetmenliğini Şef Gürer Aykal'ın üstlendiği Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin bundan sonraki programında; 29 Kasım'da 100 genç müzisyenden oluşan Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Antalya Kültür Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak.a

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.