Perge’nin annesiydi: Prof. Dr. Jale İnan

Perge kazılarına uzun yıllar başkanlık yapan ve çok sayıda tarihi eseri toprak altından çıkaran Arkeolog Prof. Dr. Jale İnan adına düzenlenen ‘Yılın Kadını’ ödülü 2’nci kez sahibini buluyor.

02 Şubat 2017 Perşembe 10:50
Perge’nin annesiydi: Prof. Dr. Jale İnan
ANTALYA Tanıtım Vakfı çatısı altında kurulan Antalya Kadın Müzesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Prof. Dr. Jale İnan Yılın Kadını Ödülü’ Akra Otel’de 1 Şubat’ta düzenlenecek törenle sahibini bulacak.
Akra Otel’in desteğiyle düzenlenen organizasyon ilk olarak İclal Aydın’ın konuşmacı olduğu ve Elif Dağdeviren’in moderatörlüğünü üstlendiği ‘Hayat Kadınla Güzeldir’ söyleşisi ile başlayacak. Söyleşinin ardından Antalya Kadın Müzesi Danışma Kurulu Üyeleri tarafından belirlenen ‘Prof. Dr. Jale İnan Yılın Kadını Ödülü’ töreni yapılacak. Çok sayıda aday arasından seçilen Yılın Kadını’na ödülü bu tören sırasında takdim edilecek.
 

Son Güncelleme: 02.02.2017 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.